Camerainstallatie Bewakingscamera installatie specialist

Onze passie voor techniek en kennis welke ontwikkelt is in de afgelopen jaren maken het dat wij onszelf Camera Installatie specialisten mogen noemen. Of het nu gaat om een woning, onderneming, landgoed of een bedrijventerrein; uw camerabewakingssysteem zal bij ons als installatiepartner in vertrouwde handen zijn.

Al onze camerabewaking installaties worden geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Op deze manier garanderen wij u de beste kwaliteit en kunnen wij u ook optimale ondersteuning bieden. Mede door het gebruik van enkel en alleen A merk materialen is  het dat de tevredenheid bij onze klanten zeer groot is.

Alarm systeem:

Overweegt u een alarmsysteem thuis, in de winkel of op het bedrijf te voorzien?
Dan is Supertech instalalties de installateur om dit met zorg voor u te plaatsen. 

Bij Supertech installaties onderscheiden we ons door inbraakbeveiliging niet alleen zorgvuldig te installeren, maar vooral door ze op maat te ontwerpen. Dat wil zeggen dat we geen kant-en-klaar oplossingen in de kortst mogelijke tijd installeren, maar wel dat we met u meedenken om het best passende alarmsysteem te selecteren.

We starten steeds met een grondige analyse van uw wensen en behoeftes en kijken nadien pas welke systemen in aanmerking komen voor uw woning, winkel of bedrijf. 

Van klassieke alarmsystemen tot complexere of draadloze installaties, we respecteren bij elke installatie het unieke karakter van het gebouw en zorgen ervoor dat alle toestellen, kabels en toebehoren netjes en discreet worden weggewerkt. Geen loshangende kabels dus bij onze installaties!