Veel energie besparen en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Dan zijn zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit een goede oplossing. Het rendement van een zonlichtsysteem is vele malen hoger dan de rente van spaarrekening en u bent niet meer afhankelijk van stijgende energieprijzen. Wij adviseren u graag over het aantal panelen dat nodig is om uw gehele woning te  voorzien van duurzame elektriciteit en berekenen hoeveel u kunt besparen op de energierekening.

Werking zonnepanelen

Een PV-systeem bestaat uit zonnepanelen, een omvormer en elektriciteitskabels. Het principe is heel simpel: het zonnepaneel bevat zonnecellen die uit twee lagen silicium bestaan die zonlicht omzetten naar elektriciteit. Zonnepanelen hebben geen bewegende delen en gaan daarom minstens 25 jaar mee!

Energie besparen 

Hoeveel energie u kunt besparen met zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, zoals de plaatsing, de hoeveelheid zonnestraling en het rendement van de zonnepanelen.

De installatie, het onderhoud, de monitoring en reparatie van uw zonnepanelen is bij ons in goede handen. Neem voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.