Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen is het van groot belang dat uw groepenkast naar behoren werkt. Kies daarom altijd voor een groepenkast die past bij uw stroomverbruik en laat deze regelmatig onderhouden. Op Supertech vindt u de vakman bij u in de regio die u van dienst is als u een groepenkast wilt laten aansluiten, uitbreiden of vervangen.

Groepenkast aansluiten 

Het aansluiten van een groepenkast kunt u het beste overlaten aan een ervaren elektricien. Er zijn namelijk veel soorten groepenkasten verkrijgbaar. De verschillen zitten hem onder andere in de afmeting van de groepenkast en het merk. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen groepenkasten met een één fase aansluiting of een drie fasen aansluiting. Ten slotte wordt er gekeken naar de hoeveelheid stopcontacten en lichtpunten in uw woning of bedrijfspand. Aan de hand hiervan wordt bepaald hoeveel groepen in uw groepenkast worden geplaatst.

Een specialist van supertech is u graag van dienst als u een nieuwe groepenkast wilt aansluiten. Door vakkundig te werk te gaan kunt u binnen de kortste keren veilig gebruik maken van uw gloednieuwe groepenkast.

Groepenkast uitbreiden

Wilt u uw stroomvoorzieningen uitbreiden en beschikt uw woning of bedrijfspand al over een goede groepenkast? Dan kunt u er het beste voor kiezen om uw groepenkast uit te laten breiden. Dit is vooral raadzaam als u apparaten aanschaft die extra stroom verbruiken. Via Supertech vindt u gemakkelijk uw elektricien 

Als u apparaten aanschaft met een vermogen van meer dan 2000 kilowatt is het van belang dat u een extra groep in de groepenkast laat plaatsen. Anders is de kans op kortsluiting erg groot. Een elektricien weet precies hoe dit in zijn werk gaat en zorgt ervoor dat u uw nieuwe apparaten na het uitbreiden van de groepenkast veilig kunt gebruiken. Kies voor uw eigen veiligheid en laat het uitbreiden van uw groepenkast daarom altijd aan een vakman over. 

Groepenkast vervangen

Bent u verhuisd en komt u tot de ontdekking dat uw nieuwe woning nog over een oude stoppenkast beschikt? Tegenwoordig worden in alle nieuwe woningen groepenkasten geplaatst. Deze zijn een stuk veiliger dan de ouderwetse stoppenkasten, dit komt mede door de aanwezigheid van een extra aardlekschakelaar. Hiermee worden kortsluiting en overbelasting voorkomen. Via het contactformulier komt u gemakkelijk in contact met een specialist op het gebied van groepenkasten. Deze kan u alles vertellen over het vervangen van een groepenkast.

Werken met elektriciteit is gevaarlijk, laat dit daarom altijd over aan een erkend installateur, dat zijn wij!  Deze weet precies hoe een groepenkast in elkaar zit en kan hem veilig voor u vervangen. Wilt u toch zelf aan de slag gaan? Let er dan wel op dat u een verzegelde groepenkast nooit zelf open mag maken. Laat dit altijd over aan een erkend installateur, want anders zal uw garantie op de groepenkast vervallen.