Ben je op zoek naar een installateur voor uw led verlichting? Wij kunnen je daarbij helpen. Duurzaamheid gaat een steeds grotere rol spelen in onze maatschappij en je kunt uw steentje daar aan bij dragen. Het gehele team is zeer deskundig en installeren en monteren led verlichting graag voor je. Grote of kleine installaties, onze installateurs draaien de handen niet om voor het realiseren van uw project. Er wordt samen met jou gekeken naar de beste oplossing waardoor ten alle tijden het gewenste resultaat geleverd wordt. Samen komen we tot een mooi en perfect eindresultaat!

CERTIFICATEN EN NEN NORMEN

De led verlichting installateur van ons houdt zich netjes aan de normen die bepaald zijn door de NEN handleidingen. Daarnaast is het  installatie team compleet voorzien van de juiste en benodigde certificaten. Je kunt dus kwaliteit en ervaring van onze installateurs verwachten.

Slimme Led verlichting:

Verlaag het energieverbruik van uw LED verlichting tot 66% en verhoog werknemers- tevredenheid door verbeterd comfort. Slimme verlichting bestaat uit energiezuinige verlichting gecombineerd met aanwezigheidsdetectie, daglicht- en dimregeling. Sensoren zorgen dat u perfect licht heeft waarbij de verlichting zichzelf in- en uitschakelt of dimt. 

Comfortverhoging en betrokken werknemers

Een traditionele verlichtingssituatie waarbij het licht in de ochtend wordt ingeschakeld en aan het eind van de dag weer uit, is niet meer van deze tijd. Met slimme verlichting, bij voorkeur in een lichtmanagementsysteem, wordt verlichting dynamisch en zal de juiste hoeveelheid licht op het juiste moment worden geleverd. Hierdoor wordt energie bespaart én de levensduur  van componenten verlengd. Een gelijkmatig lichtniveau verhoogt comfort voor werknemers en wanneer zij zelf de hoeveelheid licht kunnen bepalen in de ruimte waarin zij werken leidt dit tot een hogere werknemerstevredenheid.