Domotica:

Supertech installaties is gespecialiseerd in domotica: door de integratie van systemen is je huis, kantoor of bedrijfsruimte eenvoudig aan te sturen. Verlichting, televisie, audio, verwarming en beveiliging: het is allemaal via een touchscreen, tablet of smartphone op afstand te bedienen. Supertech installaties werkt met het KNX/EIB-domoticasysteem van Gira en Jung. Licht, beeld, geluid, zonwering, beveiliging en andere systemen worden niet alleen gekoppeld, maar ook geautomatiseerd en geprogrammeerd.

Slimme investering

Bij nieuwbouw, verbouw of renovatie kan de aanleg van een domoticasysteem een goede investering zijn. Conventionele installaties lijken aanvankelijk goedkoper, maar bieden weinig flexibiliteit. Je kunt bijvoorbeeld besparen op het energieverbruik, door in te stellen dat de verwarming en de airconditioning nooit gelijktijdig ingeschakeld zijn. Het bedrijfspand afsluiten? Met één druk op de knop zet je de verlichting uit, de verwarming op de nachtstand, schakel je het alarm in en de buitenverlichting aan.

Intercoms

U bent op zoek naar een installateur voor uw spreek/luister deurbel installatie of camera spreek/luister deurbel systeem. Het vakkundig installeren van een deurintercomsysteem vraagt kennis en ervaring. Onze installateurs hebben deze kennis en ervaring en zijn gespecialiseerd in het installeren van deurintercomsystemen.

Verschillende merken Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken, welk merk voor uw VvE het beste is hangt af van de bestaande situatie en de bestaande bekabeling. In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling hergebruikt worden voor het nieuwe deurintercom systeem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u.

Van het inmeten, plannen en monteren van de monitoren/telefoontoestellen tot en met zekerheid en garantie achteraf. Supertech  neemt bij de installatie van het deurintercomsysteem het volledige traject uit uw handen.

  • Opnemen situatie, beoordelen bestaande bekabeling en bespreken wensen van de VvE
  • Opstellen offerte en advies conform situatie, bestaande bekabeling, wensen en getoetst aan bouwbesluit
  • Verantwoordelijkheid op gebied van prijs, kwaliteit en uitvoering
  • Communicatie naar bewoners
  • Montage Service en Garantie 

Deurintercom specialisten

Kwaliteit is het uitgangspunt bij Supertech. Onder andere door het volgen van trainingen van onze merken Comelit, Golmar, Siedle, BTicino, Atea, Gira en Panasonic blijven onze monteurs op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van deurcommunicatie en toegangscontrolesystemen. Voor onze specialisten kent een deurintercom installatie geen geheimen.